Tutustu HealthHub Finlandin tiimiin ja kumppaniorganisaatioihimme:
Henrik Honkanen
Projektikoordinaattori
+358 10 3218 872
etunimi.sukunimi@businessturku.fi
Business Turku on voittoa tavoittelematon kehitysyhtiö koko Turun seudulle, joka toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen aloilla.
Tehtävämme on tuottaa ja mahdollistaa parhaat mahdolliset palvelut yritysten perustamisen, kasvun, kehityksen ja kansainvälistymisen tukemiseksi. Työskentelemme kovasti joka päivä tehdäksemme alueestamme parhaan paikan liiketoiminnalle, jotta uudet lahjakkuudet, investoinnit ja yritykset voivat helposti löytää tiensä tänne.
Kimmo Solehmainen
Kehityspäällikkö
+358 40 848 5034
etunimi.sukunimi@kuopiohealth.fi
Kuopio Health on jatkuvasti kasvava kansainvälinen yhteisö, joka koostuu yrittäjistä, kokeneista liiketoiminta-alan ammattilaisista, opetus-, lääketieteellisistä ja hallinnollisista asiantuntijoista, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään yhdessä löytääkseen ja nopeuttaakseen kiireellisiin ihmistarpeisiin perustuvia ideoita ja muuntamaan ne lopulta elinkelpoisiksi kaupalliseksi sovelluksiksi.
Kuopio Healthin lisäksi Kuopio hyödyntää DigiCenter North Savon palveluita alihankintana tekoälyn, 5G/NB-IoT:n ja käytettävyyden testauksen alueilla. DigiCenter North Savoa operoivat Savonia-ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto, jotka ovat hyväksyttyjä aliurakoitsijaorganisaatioita projektissa.
Kaisa Still
Asiakkuuspäällikkö
+358 40 150 8741
etunimi.sukunimi@oulu.fi
Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyliopisto, joka luo uutta tietoa, hyvinvointia ja innovaatioita tulevaisuutta varten tutkimuksen ja koulutuksen avulla. Oulun yliopisto perustettiin vuonna 1958 ja se on yksi Suomen suurimmista ja monitieteisimmistä yliopistoista.
Kaikessa toiminnassaan Oulun yliopisto pyrkii erinomaiseen laatuun ja tehokkuuteen. Tutkijamme tuottavat lähes 3000 tieteellistä julkaisua vuosittain ja useita uusia tutkimusvetoisia start-up -yrityksiä syntyy vuosittain.
Ilona Raitakari
Senior Business Advisor
Tampere Health
Investments and Global Operations
+358 40 701 5598
etunimi.sukunimi@businesstampere.fi
Business Tampere, Tampereen alueen taloudellinen kehitysyhtiö, edistää investointeja ja luo houkuttelevan ympäristön kestävälle liiketoiminnalle alueella.
Autamme yritystäsi kasvumahdollisuuksien ja kumppanuuksien löytämisessä Tampereen alueella, Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Tarjoamme asiantuntemuksemme liiketoimintapalvelujen kehittämisessä, investoinneissa ja kansainvälistymismahdollisuuksissa.
Anas Al Natsheh
Chief Technology Business Advisor
+358 44 710 1228
etunimi.sukunimi@kamk.fi
Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) on aktiivinen ja kansainvälinen korkeakoulu Kajaanissa, jolla on visio olla pieni, mutta suuri ammattikorkeakoulu. KAMK:lla on noin 3 300 opiskelijaa ja 300 henkilöstön jäsentä, ja se tarjoaa useita kandidaatin ja maisterin tutkintoja. KAMK on aktiivisesti mukana kehittämässä yrityksiä ja organisaatioita Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.
Jenni Konttila
Development Manager
+358 40 832 2258
etunimi.sukunimi@businessoulu.com
Business Oulussa tuemme kasvavia yrityksiämme työpaikkojen luomisessa, viennin edistämisessä, osaamisen kehittämisessä ja liiketoiminnan eri linjojen kehittämisessä. Oikeanlaisen asenteen luominen vaatii rohkeutta ja päättäväistä asennetta, josta Oulu on tunnettu.
Lotta Ekholm
Palvelupäällikkö
Tutkimuksen ja opetuksen tietopalvelut
+358 50 329 3893
etunimi.sukunimi@varha.fi
Varha vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1. tammikuuta 2023 alkaen. Alueeseen kuuluu 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityissairaanhoito ja pelastuslaitos.
Julkisen terveydenhuollon tavoitteena on tarjota jokaiselle kansalaiselle mahdollisimman hyvä hoito kohtuullisin kustannuksin yhteiskunnalle. Lääketieteen kehitys mahdollistaa uusien, tehokkaampien hoitojen käyttämisen. Optimaalisten hoitovaihtoehtojen tukemiseksi jokaiselle potilaalle tarvitaan runsaasti tieteellisesti todistettua tietoa. Lisäksi tietoon perustuva johtaminen ja suunnittelu auttavat kohdentamaan terveydenhuollon ammattilaisten huomion oikeisiin asioihin.
Auria Clinical Informatics tukee tieteellistä tutkimusta ja dataohjausta potilastietoihin perustuvassa erikoissairaanhoidon hallinnassa. Tällä hetkellä tuemme tutkimusta, hallintaa, hoitosuunnittelua ja kestäviä valintoja paikallisten potilastietojen perusteella, ja tulevaisuudessa kattavuutemme ulottuu myös kansallisiin ja eurooppalaisiin tietoihin.
Johanna Mäkelä, PhD
Tutkimus- ja palvelujohtaja
+358 50 516 2844
etunimi.sukunimi@finbb.fi
Suomen Biopankkiyhdistys – FINBB:n tehtävänä on parantaa suomalaisten terveys- ja biolääketieteellisten tutkimusten kilpailukykyä tarjoamalla tutkijoille keskitetyn pääsyn suomalaisiin biopankkeihin ja niiden taustayhteisöjen kokoelmiin ja palveluihin. FINBB:n toiminnat luovat arvoa sen jäsenille ja omistajille tarjoamalla palveluja kansallisella tasolla.
FINBB on yhteistyöomisteinen yritys, jonka omistavat kuusi suurinta sairaanhoitopiiria ja yliopistoa Suomessa, sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). FINBB:llä on kahdeksan jäsenbiopankkia.
Tammikuusta 2020 lähtien FINBB on toiminut Euroopan biopankkiverkoston BBMRI-ERIC:n kansallisena koordinaattorina. Kaikki yksitoista Suomen biopankkia ovat mukana verkoston toiminnoissa.
EDIH-verkosto suomessa
Suomessa toimii neljä EDIH-innovaatiokeskusta. Osa keskuksista tukee pelkästään yrityksiä, osa myös julkista sektoria:
- HealthHub Finland
- Robocoast
- Location Innovation Hub
- Finnish AI Region (FAIR)
Suuri osa palveluista on maksuttomia, osa maksullisia.
Organisaatio voi ottaa suoraan yhteyttä mihin tahansa Suomen innovaatiohubiin. Me teemme tiivistä yhteistyötä, jotta yritys saa varmasti oikean palveluvalikoiman käyttöönsä.
Suomen innovaatiohubit ohjaavat tarvittaessa asiakkaita myös eurooppalaisen EDIH-kumppaniverkoston, yli 150 digitalisaatiota edistävän innovaatiokeskuksen palveluiden piiriin.
EDIH-verkostosta
EDIH-verkosto (European Digital Innovation Hubs Network) on Euroopan digitalisaation liikkeellepaneva voima. Euroopan komission tuella se kokoaa yhteen EDIHt, pienet ja keskisuuret yritykset sekä julkisen sektorin organisaatiot, jotta EU:n digitaaliselle vuosikymmenelle 2030 asetetut tavoitteet toteutuisivat.
EDIH-verkosto on teknologia-asiantuntijoiden yhteisö, joka on omistautunut opastamaan eurooppalaisia yrityksiä niiden tiellä kohti digitaalista muutosta. EDIHt toimivat keskitettynä palvelupisteenä kaikilla EU:n alueilla, ja ne tarjoavat yrityksille keskeiset digitaaliset työkalut, joilla ne voivat parantaa kilpailukykyään, päivittää infrastruktuuriaan ja lisätä yleistä menestystään.